Kom naailessen volgen

Buzy lizy - Kapellen - WorkshopsWilt u alles leren over naaien en andere technieken, zoals breien en borduren? Bent u het beu dat u zelf geen herstellingen kunt uitvoeren? Dan heeft Busy Lizy dé oplossing voor u, want wij organiseren naailessen in Kapellen! In een gezellige en gemoedelijke sfeer komen we samen met mensen die dezelfde passie voor naaien en breien leren. Zo leert u iets bij, maar leert u ook nieuwe mensen kennen!

Download onze kalender:

 

Verschillende workshops

Bij Busy Lizy krijgt u de unieke mogelijkheid om verschillende workshops te komen volgen bij een professionele lesgever. Uiteraard zijn er de naailessen in ons naaiatelier. Maar daarnaast leren we u ook breien en haken, en zelfs borduren kan aan bod komen. Of u nu beginner bent of reeds verder gevorderd, we verwelkomen u graag bij Busy Lizy. Wij zorgen er wel voor dat het voor iedereen uitdagend blijft.

 

Contacteer ons

Hou deze pagina zeker en vast regelmatig in de gaten, want we zullen hier regelmatig meer informatie op vrijgeven. Zo blijft u steeds op de hoogte over de komende workshops in Kapellen. Hebt u nog verdere vragen? Aarzel dan zeker niet om Busy Lizy te contacteren.